29.01.2021.

16:42

Foto:

Srbija

ZAHVALNI GRAĐANI VELIKOG GRADIŠTA Za nesebičnu borbu protiv korona virusa nagrađeni zdravstveni radnici

,, Ulaganje u zdravstvo i zdravstveni sistem naše Opštine jedan je od najbitnijih i prioritetnih zadataka koji prate politiku razvoja.

To podrazumeva pre svega ulaganje u opremu , a to se jasno vidi po trenutnom izgledu novorekonstruisanog zdanja zgrade Doma zdavlja ušta je dosta uloženo i koji se danas može svrstati u red najmodernijih i najopremljenijih zdravstvenih ustanova ovoga reda u Srbiji, kaže Štrbac i podvlači da je ipak najveći uspeh ulaganje u ljudski resurs u karodve, pa su plakete i zahvalnice najzaslužnijim pojedincima, samo vid posebne zahvalnosti na svemu što su činili u najtežim momentima u borbi protiv COVID19 i zbrinjavanju građana Velikog Gradišta.

Informer

 

Ispred Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva plakate su dodeljene doktoru Miodragu Jovanoviću, medicisnoj sestri Nevenki Radosavljević i mediscinskom tehničaru, Miodragu Rajičiću.

Takođe priznanje Opštine poneo je i doktor Nedeljko Vasić isred Službe zdravstvene zaštite stanovništva, dr Marko Pokrajac i dr Maja Ivanović najzaslužniji pojedinci Službe za radiološku i laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja u Velikom Gradištu.

Informer

 

,, Ovo je samo mali doprinos svemu što ste učinili na zaštiti građana ne samo naše Opštine već čitavog Braničevskog okruga uz sve svoje ostale kolege u borbi protiv ovog opakog virusa, kojeg se i dana danas trudimo da suzbijemo u potpnosti, kazao je na dodeli zahvalnica Gradištanskim medicinarima Slađan Marković, zamenik predsednika Opštine Veliko Gradište.