15.02.2021.

18:22

Foto:

Srbija

EKIPA IZ KRAJA ČUVA KELETA! Dragoljub je pomislio da je u požaru izgubio sve, ali prevario se, OSTALO MU JE ONO NAJVREDNIJE/VIDEO/

Gologlav, stajao je na kiši posmatrajući zgarište svoje kuće, tačnije ono šta je od nje ostalo. Skoro ništa...  Čovek bi rekao, težak život nije ga mazio, a sada ga je konačno i matirao.

I baš onda kada u glavi pomislite da je sve otišlo do đavola i da za dobrog čoveka u ovakvom svetu nema nade, desi se preokret.

Keletove komšije, ortaci iz kraja nisu želeli da ga ostave samog, da ga prepuste teškoj sudbini. Vatra je još tinjala u njegovoj kuči, a oni su već pokrenuli akciju prikupljanja pomoći "Srcem za komšiju". 

Ubrzo, Keletovo dvorište je postalo veliko gradilište..Svako je pomagao koliko je i kako mogao.

- Morali smo nekako da mu pomognemo. Napravili smo vajber grupu, obavestili ljude i ubrzo su druge komšije uvidele našu dobru nameru i priključile se - kaže Nenad pokretač akcije za pomoć Keletu najavljujući da će omiljenom liku iz kraja ekipa sagraditi novu kuću.

Za to vreme Kele nije na ulici, komšije su mu pronašle smeštaj, dok se njegova nova kuća ne završi biće mu sve plaćeno.

Kažu da su već obezbedili skoro 80 odsto materijala za novu kuću, te da će u narednih nekoliko dana početi sa postavljanjem temelja. Oni pozivaju ljude dobre volje da se priključe akciji, jer u njihovom velikom srcu uvek ima mesta za sve!