01.03.2021.

17:35

Foto:

Srbija

ČARAPANI BEZ CVEĆA NE MOGU! Dve Maje u Kruševcu otvorile Versajsku baštu

Danas, prvog marta u Kruševcu je otvorena nova cvetna bašta, a prelepu Cvećaru ,,Versajska bašta,, otvorile su dve Maje suvlasnice lokala, školske drugarice, poreklom iz Berana, koje su, kako kažu, mnogo proputovale i želja im je bila da dodju u Carski grad i same u njemu ponude nešto lepo, što Kruševcu i priliči.

One su po ugledu na Versajski vrt Luja Četrrnaestog, ali i mnoge cvetne bašte u svetu, pod Bagdalom u Kruševcu otvorile Versajsku baštu. Željja im se, kažu, ispunila.

Informer

 

- Zaljubljenice smo u Kruševac. Mnogo volimo ovaj prelepi grad. Kruševac nam je pružio toliku toplinu i srećne smo što i nas dve možemo da da doprinesemo nešto što priliči lepoti carskog grada, da ponudimo nešto inovativno i lepotu sa još mnogo strana sveta, jer smo mnogo putovale. Ovde se osećamo kao u svom rodnom mestu- priča nam jedna Maja, dok druga Maja sredjuje bankarske račune. U novootvorenoj Versajskoj bašti ,uz mnogo lepog cveća, ima i puno lepih kolača, brendiranog pića i drugih interesantnih stvari, svega za svačiji ukus.

Ovaj prelepi kutak smešten je u Ulici Slobodana Jovanovića, u blizini Ekonomske škole i vrtića Naša radost, nedaleko od kruševačkih bazena.

- Naš slogan je da sve naše kupce dočekujemo kvalitetom i ljubaznošću, da prepoznajemo njihove želje i ispunnjavamo sve to što žele- kaže Maja. Cene cveća su, u suštini, kao i svuda, iako su, tvrde ovde, mnogo drugačiji od drugih.

Informer

 

Najniža cena je za ružu od 200 dinara, a cvetni aranžmani se kreću od 500 dinara, pa do više , čak i do 50 hiljada dinara, zavisno od narudžbine i ukusa i od
toga ko i za koga nešto naručuje-kaže ljubazna prodavačica, ističući da su u ponudi prelepa, sve brendirana pića, kao i kolači.

Ovde, sve na jednom mestu, može se naći sve što treba za jedno slavlje , a Versajska bašta će želje svima ispunjavati i po narudžbini.