27.05.2021.

13:22

Foto:

Srbija

IKEA OGLAS UZBURKAO SRBIJU! Piknik za dvojicu i mesto za njih dve! /FOTO/

Ikeine objave na Instagramu podigle su veliku prašinu, dok su jedni oduševljeni što podržavaju ljubav, drugi su zgroženi i  poručuju "da na njih kao kupce mogu da zaborave".

Informer

orintscreen

Piknik za dvojicu

- Nije važno da li se radi o izlasku za dve, dvojicu ili dvoje, važno je ono što osećate - ljubav. Iako smo svi različiti, imamo jednaka prava gde god se nalazili - poručuju iz Ikee.

Više vas ne pratim, podržavate nemoral. Nešto što nije prirodno. Užas - samo je jedan od komentara.

- Bravo za hrabrost i istrajnost da se borite za ljudska prava, i pored svih ovih poziva na linč. I pored toga što verovatno gubite neki određen broj kupaca. Ali ovo sto radite je velika stvar, i ja vas lično, još više cenim zbog toga - stižu i reči podrške.

Informer

Mesto za njih dve

- Mesta za ljubav, jednakost i toleranciju ima svuda. Bez obzira da li voliš nju ili njega - piše Ikea.

- Ja sam izgleda pogrešila kad sam kupila tu klupu u Ikei, na njoj obično sedimo muž i ja - bila je u nedoumici jedna gospođa.

Informer

Komentari su različiti

Istina, ovo je 21. vek ali ipak je ovo Srbija, nije Švedska i teško da se može blagonaklono gledati na reklamu za klupu "za njih dve" ili na piknik "za njih dvojicu", mada komentari su različiti, koliko je onih koji osporavaju, toliko je i onih što su uputili reči podrške.

A šta vi mislite o svemu, pišite nam u komentarima...