01.06.2021.

09:12

Foto:

Srbija

Zatvorena vozna saobraćajna traka u smeru Niš-Beograd! VOZAČI OPREZ, RADOVI NA PUTU!

U zoni radova, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, u smeru Niš-Beograd, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Novo Miloševo - Novi Bečej, od danas do 15. juna od 7 do 15 časova, radovi na redovnom održavanju. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Obrenovački put, Obrenovac (kružni tok) - Mislođin (uključenje na auto-put Miloš Veliki), danas od 19 do 7 časova, radovi na struganju oštećenog asfaltnog zastora.

Za vreme izvođenja radova - ručno regulisanje saobraćaja sa zastavicama sa naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera.

Manjinac-Debelica, od danas do 3. juna od 10 do 17 čsova, obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova u punoj širini kolovoza. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je državni put II A reda broj 219, Knjaževac- Bučje.

Mlanča-Ušće, u mestu Ralenovići, od danas do 11. juna od 10 do 12 časova. i od 14 do 16 časova, obustave saobraćaja zbog betoniranja temelja (sanacija od poplava).