14.07.2021.

12:25

Foto: Vrnjački karneval/Promo

Srbija

U Vrnjačkoj Banji vri kao u košnici! Usijao se Karneval!

Bombondžije i licideri, sarači i vezilje, grnčari , korpari i cvećari su samo neki od raznih profila zanatlija iz cele Srbije, koji su se sjatili u Vrnjačku Banju. Sajam cveća i starih zanata u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačke Banje , na Vrnjačkom karnevalu  duž  cele Promenade okupili su zanatlije iz Rume, Obrenovca, Vranja, Leskovca, Arilja i brojnih drugih mesta,koji  dugoj reki posetilaca nude svojih ruku dela.

Informer

Atmosferu do usijanja podigli su brojne estradne zvezde i učesnici koncerata na Platou kod Vrapca i na Trgu kod biblioteke, gde je brojna publika proteklih večeri uživala u u koncertima harmonikaša "Aleksa Šantić", "Lokomušin", "Tropiko benda"…

Danas, četvrti dan Vrnjačkog karnevala, rezervisan je za Veliki dečiji maskenbal, koncert "Milan Nikolić-Bend" i Tonija Cetinjskog, a četvrtak veče usijanu atmosferu držaće Revijski orkestar "Impresija" sa Dušanom Svilarom, Isidorom Mitić i Danijelom Kajmakoskim.

Informer

S posebnom pažnjom  očekuje se Sambla spektakl sa vatrenim Brazilkama, koje na Platou kod vrapca nastupaju u petak veče, a iste večeri, potom, koncert ima Slavko Banjac.

U subotu, 17. juila, pažnju posetilaca, odvlačiće Velika međunarodna povorka na vrnjačkoj Promenadi i Severina na Trgu kod biblioteke.