27.07.2021.

10:53

Foto: V.J.

Srbija

ODBOJKOM NA PESKU ZA CRKVENA ZVONA! Humanitarni turnir na Borskom jezeru ispunio očekivanja/FOTO/

U organizaciji Caffeapartmani ,,Plaza,, i Udruženja ,,Borci za Bor ,, po treći put je na Borskom jezeru organizovan humanitarni turnir u odbojci na pesku, čija će sakupljena sredstva biti usmerena na elektrifikaciju zvona crkve Sveti Đorđe u Boru.

Informer

 

Turnir je okupio 26 ekipa od pionira do seniora iz čitave Srbije a od ove godine učešćem jedne ekipe iz Francuske, turnir je dobio i međunarodni karakter.

,, Ovim humanitarnim turnirom prikupili smo blizu 350 000 dinara što će svakako biti dovoljno za elektrifikaciju sva tri zvona naseg pravoslavnog hrama Svetog Đorđa u Boru. Uspeli smo da ostvarimo svoj cilj i pomognemo i ovoga puta onima kojima je pomoć neophodna , što ćemo činiti i ubuduće, saglasni su organizatori turnira u odbojci na pesku, Milan Ličina iz Caffeapartmana ,,Plaza,, i Dalibor Jović, predsednik Udruženja ,,Borci za Bor,,.

Informer

 

Najuspešniji u bič voleju na Borskom jezeru i prvo mesto osvojili su odbojkaši iz ekipe iz grada domaćina Bora ,,Bezimeni,, drugo je zauzela ekipa ,,147,, iz Ćuprije a trećeplasirani su takođe Borani iz ekipe ,,Debakl,,.

Za sve učesnike organizatori su obezbedili simbolične nagrade, lopte majice, zahvalnice ,diplome i pehare a svi mališani koji su se našli na Borskom jezeru uživali su u slatkišima.

Informer

 

Turnir je otvorio Milorad Filipović, zamenik starešine crkve Sveti Đorđe u Boru, koji se srdačno zahvalio svim ljudima dobre volje koji su na ovakav način pomogli i odvojili sredstva za elektrifikaciju i zvona Borske crkeve.