10.08.2021.

12:36

Foto: R.B.

Srbija

JUBILARNI FESTIVAL BALONA OBORIO SVE REKORDE! Pored Bagdale posetioci kao nikad pre uživali u parku za decu Šarengrad/FOTO/

Veličanstveni baloni iz Madjarske, Slovenije i Srbije, koncerti i veliki, rekordan broj posetilaca, obeležili su izuzetno zanimljivu manifestaciju koju je pod pokroviteljstvom Grada organizovala Turistička organizacija Kruševca.

Četiri posade balonera ispunile su želje sugradjana i napunile balonske korpe. Pored balona, za posetioce su bili postavljeni i štandovi sa narazličitijim ponudama. Festival balona trajao je tri dana.

Informer

 

Prve večeri je, potsećamo, koncert je održao Saša Matić, u subotu je nastupio Lexington bend, a treći dan , u nedelju, Festivala je bio posvećen najmladjima koji su se zabavljali u,,Šarengradu,, . Ovaj nedavno otvoreni zabavni park za najmladje, takodje, nadmašio je sve rekorde svoje posećenosti.

Najmladji su stajali u red da bi učestvovali u ponudjenim programima solarne astronomije, streličarstva, radionice. Mališanima je pored stalno postavljenih dinosaurusa i drugih atraktivnih sadržaja, sve bilo zanimljivo.

Informer

 

- Rekordan broj posetilaca potvrdjuje uspeh ove manifestacije, a ovaj Peti Medjunarodni festival balona bio je više nego uspešan, najuspešniji do sada- izjavila je Suzana Milosavljević, direktorka Turističke oreganizacije Kruševca.