13.08.2021.

12:58

Foto: printscreen

Srbija

Mileta izašao u dvorište i zatekao šok scenu, a onda odlučio da uradi NEŠTO NEVEROVATNO!

Mileta je na svom FB profilu objavio snimak kako treba postupati sa zaštićenim vrstama zmija, ali vam nikako ne preporučujemo da ih sami hvatate!

- Morao sam da je udaljim iz dvorišta zbog bezbednosti dece. Jutros kada sam izašao iz vikendice zatekao sam je ispred kuće, gde gmizavaca te vrste nikada nije bilo. Pretpostavljam da su poskoka velike vrućine naterale da se iz kamenjara spusti do mesta gde ima vode. Na tim lokacijama se zmije hrane, love žabe - izjavio je za Mileta Petrović, inače privatni detektiv u Čačku, po obrazovanju diplomirani  pravnik.

Kao što se vidi na njegovim snimcima, on je poskoka rukom uhvatio za vrat i odneo ga par desetina metara dalje niz reku, dalje od mesta gde žive ljudi.

Informer

 

- Takođe, uvek moramo znati da su mesta na kojima mi nalazimo predah od posla i buke prirodna staništa životinja, među njima i poskoka. Ne smemo ih uništavati, mi smo došli na njihov teren - kaže kroz osmeh Mileta.

Nakon edukativne poruke u kojoj kaže da su zmije zaštićena vrsta, vratio ga je u reku. Mileta kaže da je nakon toga, svako nastavio svojim putem