17.08.2021.

11:11

Foto: V.J.

Srbija

BUGARI NA TRONU BORSKOG RELIJA! Čast domaćina spasla ekipa MC Rejsing

U trci je učestvovalo 20 posada a trasu u dužini od 565 kilmetara prešlo je 18 posada. Prvo meto u genralnom plasmanu osvojila je posada iz rely kluba ,,Peshter,,iz susedne Bugarske u sastavu Danijel Popov i Angel Baškehajov.

Drugoplasirana je takođe Bugarska posada iz kluba ,,Moto sport,,u sastavu Nikola Mišev i Petar Sivov. Treće mesto pripalo je Lazaru Milovanoviću i Goranu Rabasoviću iz rely kluba ,, MC Racing,,.

Inače, grad Bor je po prvi put bio domaćin ovako jednog velikog takmičenja iz auto sporta uz učešće još šest Opština iz okruženja , tako da je i završna ceremonija proglašenja i dodela nagrada odžana ispred Gradske uprave u gradu Boru.

Informer

 

Rezultat sa ove trke bodovaće se za centralnu evropsku zonu za otvoreno prvenstvo i šampionat Srbije u moto sportu, što je ovom takmičenju dalo i poseban značaj.

U okviru ovog Međunarodnog takmičenja, grad domaćin se pobrinuo i za organizaciju bogatog kulturno-umetničkog programa, ali promotivno prodajnu izložbu suvenira sa ovog podneblja , rukotvorina i predmeta izlagača iz ovih krajeva.