19.08.2021.

14:27

Foto: printscreen RTS

Srbija

PRED VIKEND GUŽVE NA GRANICAMA, čeka se i do 2 sata

Na Horgošu teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju sat i po.

Putnička vozila čekaju na Kelebiji sat vremena, na izlazu iz zemlje, na Gradini na ulazu 40 minuta i na prelazu Špiljani takođe prilikom ulaska u zemlje 45 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da je izmenjen režim saobfraćaja na delu autoputa u zoni petlje Kolari u smeru ka Nišu tako da će se do sutra u smeru Beograd-Niš odvijati desnom-zaustavnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera a u smeru Niš-Beograd voznom i zaustavnom trakom.

Na autoputu Miloš Veliki, na deonici Ub - Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu do 21. avgusta u odvijaju se radovi na sanaciji elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, pa se saobraćaj odvija voznom trakom.

Na putu Kraljevo-Mataruška Banja do 31. avgusta obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji puta. Nije omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kraljevo, a (drž. put I B reda br. 22), a alternativni putni pravac je Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Na putu Lebane (Bojnik) - Lebane do sutra od 7 do 17 časova odvijaće se radovi na presvlačenju kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.