30.08.2021.

19:34

Foto: I.M.

Srbija

DUŠAN UŠAO U KAFANU U PETAK, A IZAŠAO U NEDELJU! Popilo se 10 litara rakije, piva se ne zna broj, A SLAVIO SE ULAZAK U ZADRUGU?!

Ovaj Požežanin je puna tri dana, bez pauze, sedeo za kafanskim stolom jednog čačanskog bircuza, menjao društvo, muziku i piće... Tri dana je gostio sebe i ostale, i potom, na čuđenje konobara, kao gospodin čovek ustao i laganim hodom otišao kući.

- Samo se prošlog petka pojavio u kafani, izvrnuo džepove pred nama, i kazao nam da dok sve ne potroši on ne izlazi iz naše kafane. Bilo je tu dosta novca... Problem je bilo tokom noći, jer smo morali da krišom od inspekcije zatvaramo lokal, a pored njega je uvek bio jedan od konobara – ispričala nam je konobarica čačanske kafane u kojoj je Dušan, inače Požežanin, proveo rekordnih nepunih 74 sata. A tačno vreme provedeno u kafani je upravo ona zabeležiila.

Informer

- Ne znam tačno koliko se popilo, ali ono što mogu da vam kažem je da je Dušan sa svojim društvom za ovo vreme popio skoro deset litara rakije, piva se ne zna broj, a kada se treznilo “gasilo” se koka kolom i kiselom.

Za tri dana Dušanu je na uvce sviralo čak četiri orkestra. Nikada nije bio bez violiniste i harmonikaša, a trubači su povremeno dolazili i odlazili, praveći štimung o kome će se dugo još prepričavati u čačanskom kraju.

- Bilo je to moje oproštajno veče, ustvari večeri, pred ulazak u Zadrugu, što je moj životnoi san. Prošle nedelje sam bio na razgovoru u produkciji ovog rijalitija i očekujem poziv za ulazak – kazao nam je Dušan, čija je životna priča nesvakidašnja.

Informer

- Ja sam čovek koji je promenio tri prezimena, ne svojom voljom. Gosti su mi u kafani gde sam radio ostavljali bakšiš u dijamantima. Prošao sam pola sveta, proživeo ono što većina neće za tri života, a tek mi je 27 godina. Detalje bih ostavio za gledaoce Zadruge. Bio sam u vezi sa raznim rijaliti zvezdama, mnoge su me finansijski ojadile. Živeo sam i u Švedskoj jer sam tamo pobegao zbog ljubavne afere. Otuda sam se opet vratio jer sam se spetljao sa ženom direktora klinike gde sam radio.