23.09.2021.

07:30

Foto:

Srbija

Kad nam se vraća toplo vreme? Ovo je vremenska prognoza do kraja septembra!



U Beogradu ujutro pretežno oblačno i suvo, pre podne razvedravanje, a posle podne pretežno sunčano. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura 9, najvisa 18 stepeno Celzijusa.

U narednih sedam dana, do 30.septembra, pretežno sunčano i značajno toplije.

Informer

U Srbiji u petak nakon vedrog i veoma hladnog jutra, ponegde sa maglom, tokom dana sunčano i znatno toplije. Maksimalna temperatura od 21 do 25°C. Za vikend jutra hladna, ponegde i maglovita, a tokom dana sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura preko 25°C, u nedelju ponegde i do 30°C. Početkom sledeće sedmice naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pad temperature.

U Beogradu u petak nakon vedrog i veoma hladnog jutra, tokom dana sunčano i znatno toplije. Maksimalna temperatura do 24°C. Za vikend jutro hladno, a tokom dana sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura preko 25°C, u nedelju do 28°C. Početkom sledeće sedmice naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pad temperature.

Hidrološko upozorenje

Na Mlavi, Brzavi, Moravici, Ljigu, Jadru, Lugomiru, Jablanici i Rzavu ostvaruju se nepovoljni hidrološki uslovi za vodosnabdevanje. Na Savi kao i na Dunavu nizvodno od Slankamena vodostaji će se narednih dana kretati ispod niskih plovidbenih nivoa.

Informer