02.11.2021.

13:44

Foto: Privatna arhiva

Srbija

Flekica poznaje samo lošu stranu života! Odbačena, za trenutak je našla sreću, da bi joj ista bila oduzeta! /FOTO/

Samo kada bi mogla da govori, rekla bi kakav je život napuštenog psa u ovoj zemlji.

Bukvalno istovarena daleko od grada, gde su same fabrike, Veterina ju je obeležila, sterilizovala i pustiila da se sama snalazi. 

Informer

Promrzla


Uplašena, ne znajući šta se dešava lutala je dok je nisu primili u jednu firmu.

Tamo je na neki momenat od dva meseca našla ljubav i pažnju, posebno ju je jedna Tamara zavolela i negovala. Za trenutak je bila srećan pas, ali gle čuda, "zločini" koji prolaze nekažnjeno uticali su na Flekicu da postane tužna i izgubi svaku nadu. Bračni par ju je uzeo tokom noći, doduše sigurno je želeo da joj pruži dom, makar i tričavih pet minuta. Da bi je vratili iste te noći, ali ajde, makar su je vratili na isto mesto, gde je iole osetila ljubav.

Informer

Veterinar kaže da sam zdrava


- Ljudi su lagali, da će da je uzmu, vole, pruže dom, međutim, ona je od čoveka dobila samo laž. Da bi radnici firme u kojoj je Flekica boravila zapitali gde je ona nestala - rekla je Tamara.

Informer

Mesto gde je imala mir i sreću


Flekica je nestala, viđena je po raznim delovima grada, Tamara je kako bi ko objavio na Fejsbuku da ju je video, išla tamo po nju... posle nekoliko dana potrage i Tamarine vere da će je pronaći, igrom sudbine ili samo igrom životnog slučaja našle su se ponovo oči u oči. Ležala je promrzla u hladnoj travi, istraumirana od zla koje vreba na ulicama... Tamaru je prepoznala, i obe su znale da će lepa tufnasta Flekica biti dobro, kao što i jeste...

- Zamislite nečovek neki ju je uzeo, čipovao na sebe i izbacio, što je kažnjivo zakonom, jer, izbacio je svoj psa, ali to su "zločini" koji su nekažnjivi, nažalost - istakla je Tamara.

Informer


Njoj je sada potreban čovek dobrog srca, još toplije duše koji će zaista da je uzme i ostavi kod sebe za ceo njen život, jer Tamara neguje bolesnu, staru kucu kod kuće i jednostavno nema uslova da je zadrži. 

Ukoliko želite da joj pružite dom, sve informacije možete dobiti OVDE

Ona je predivna, puna života, mlada i zdrava ženkica, koja itekako oseća i zna da uzvrati za ljubav i pažnju.

Veterinar Đorđe izašao je u susret da je pregleda i ustanovio je da je ona jedna zdrava, mlada devojčica.

Informer

Čeka svog čoveka