13.11.2021.

16:34

Foto: GU Bor

Srbija

BORANI U ŠOKU! Uvredljivi grafiti upućeni gradonačelniku Milikiću osvanuli ispred gradske uprave

Pored toga štu su crvenim sprejem ispisane uvredljive poruke narušile sam izgled grada jer su se nalazile ispred Gradske kuće, Obrazovnih ustanova, Sportskog centra i ostalih institucija od ugeda, gradonačelnik Milikić je taj besramni čin okarakterisaokao još jedan od pokušaja da neko kome nije u interesu razvoj i napredak sredine u kojoj živi, pokuša preuzimanje i odlučivanje gradom na sebi svojstven, neprimeren i vandalski način.

,, Ove uvrede koje su upućene na moju adresu, shvatio sam kao način vređanja naših institucija, vređanje ljudskosti , zajedništva. Kao napad na razvoj grada, visoke zarade , bolji životni standard građana. Očigledno je da bahatim kriminalcima , vandalima i narkodilerima smeta sve što je u gradu dobro.

Ne smeta meni lično što se takav sloj u društvu drznuo i poslatim porukama pokušao da ugrozi moju bezbednost, već me plaši što se na ovakakav način šalje poruka da je ugrožena i bezbednost građana Bora, rekao između ostalog Aleksandar Milikić istakavši da se nada da će policija u što kraćem roku pronaći počinioce ovog vandalskog čina i privesti ih pravdi.