27.11.2021.

10:23

Foto: Privatna arhiva

Srbija

BORCI ZA BOR DOBILI CRKVENI BLAGOSLOV! Arhipastirske pohvalnice humanitarcima uručio lično EPISKOP TIMOČKI ILARION/FOTO/

Pohvalnice Eparhije timočke dobilo je Udruženju ,, Borci za Bor ,, i Caffe apartmani ,,Plaza ,, vlasnika Milana Iičine koji su mnogo puta pokazali svoju humanost na delu.

Poslednjim, uspešno organizovanim humanitarnim turnirom u odbojci na pesku na Borskom jezeru prikupljeno je preko 350.000 dinara koja su usmerena za elektrifikaciju sva tri zvona pravoslavene crkve Sv. Đorđe u Boru.

,, Mi nastavljamo i dalje sa našom humanitarnom misijom pod sloganom ,,Da dobro, pobedi loše,,. Srećni smo što smo baš mi dobili ovu pohvalnicu Episkopa timočkog gospodina Ilariona, jer smo uspeli da na ovakav način damo svoj doprinos i pomognemo u modernizaciji Srpskog pravoslavnog hrama u našem gradu.

- Pohvalnica nije samo naša , ovo smo obećali građanima Bora i to je potvrda da sve što radimo, radimo od srca, pa je upravo ova nagrada od Boga kažu dobitnici ovog crkvenog priznanja ,Dalobor Jović , predsednik borskog Udruženja ,, Borci za Bor ,, i ugostitelj Milan Ličina.