22.12.2021.

17:38

Foto: R.B.

Srbija

KRUŠEVAC ZASIJAO KAO U BAJCI! Na radost najmlađih, u Šarengradu počinje Novogodišnja čarolija (FOTO)

Kruševac je i ove, kao i prethodnih godina, poneo titulu najlepše ukrašenih gradova Srbije i , čini se, okićenije sija više nego bilo koje drugo mesto u zemlji.

Da bi ličio na scene iz bajki uložena su 24 miliona dinara, a komunalci su se potrudili da osim centra grada, koji je u skladu sa novim izgledom nakon rekonstrukcije Trga dobio i adekvatnu dekorativnu rasvetu, okite i ulice u kojima do sada nije bilo izvodljivo postaviti rasvetu, ali i seoske sredine.

Informer

 

Turistička organizacija Kruševca je u Zabavnom parku Šarengrad spremila veliku zabavu za najmladje sugrađane i ne samo za njih, a šestodnevni ulaz tokom Novogodišnje čarolije je besplatan.

Veselu zabavu u 18 časova 24. decembra otvara Leontina i Dečiji hor ,, čarolija...Muzički nastup na sceni najaviće Klizački klub ,, Helena Pajović,, Beograd, a odmah potom , po prvi put u kruševačkom Šarengradu, otvara se i revija umezničkog kilizanja. Sutradean , 25. decembra nastupaju Gradski dečiji hor Kulturnog centra Kruševac .i Deda mrazova čarolija, sa slatkim poklončićima za sve prisutne.

Informer

 

Uveče, u 19 časova je koncert Grupe ,,Kruševac geto,, . Potorišna predstava ,, Put oko sveta sa Deda Mrazom,, produkcije Beograd u Šerengradu igra 27. decembra. Toga dana u Šarengradu kruševački Vrtić ,, Veseli petlić,, nastupa sa predstavom ,, Lažni Deda Mraz,,., , a na programu je i Plesna tačka Plesnog studija ,, Laluna. Magic Kids,, Kruševac.

Djaci Osnovne škole ,, Branko Radičević,, izvode predstavu ,, Deda Mraz u svetu mašte,, a polaznici Škole glume ,,Artebella,, Kruševac, izvode ,,Novogodišnju čaroliju ,,.

Informer

 

Novogodišnji ,, Najlepši poklon ,, u Šarengradu donose i polaznici Specijalne Osnovne škole ,, Veselin Nikolić,, Kruševac , kao i polaznici Oxford School,, Kruševac.

Uoči Novogodišnje noći produkcija Vidović Beograd predstavlja ,,Nove godine spas stiže u poslednji čas,, , a na programu je još puno tačaka, medju kojima i ritmičke igre ,,Geronimo,, i ,,Zašto da se peru ruke,, Muzičke radionice Osnovne škole ,, ,Jovan Popović,,.