23.12.2021.

11:28

Foto: V.J.

Srbija

DECA"UKRALA" ŠOU NA SAJMU KULTURE OBRAZOVANJA I STVARALAŠTVA! Tradicionalna manifestacija otvorena promocijom knjige Vanje Bulića(FOTO)

Sajam ,,Kultura, obrazovanje, stvaralaštvo,, otvoren je promocijom knjige ,,Rupe u glavi ,, književnika i novinara Vanje Bulića i pozorišnom predstavom ,,Sponzoruše,, rađenoj po Bulićevom tekstu.

Informer

 

Među mnoštvom, prvog dana Sajma najposećeniji bio je izložebeno prodajni štand mališana OŠ ,,Velimir Markićević,, koji obiluje ukrasima i Novogodišnjim predmetima, likovnim radovima koje su osnovci specijalno kreirali i uradili za ovu priliku.

Informer

 

Svojim umećem i prezentacijom rukotvorina, pažnju prisutnih privuklo je i Udruženje žena sa invaliditetom ,,Viktorija ,, Majdanpek.

,, Potrudile smo se da naše radove izrađene u likovnim radionicama tokom godine, isključivo sačinjene od prirodnih materijala prikažemo javnosti. Ovaj Sajam je jedinstvena prilika da se i mi kao Udruženje iskažemo u najboljem svetlu. Nadamo se da će i nadalje biti više ovakvih Sajamskih manifetacija, više organizovanih radionica koje će pored žena sa invaliditetom okupiti i sve ostale žene u gradu rudara, koje će zajedno sa nama u nastupima dati doprinos kroz svoje talente , kaže
Senija Janković predsednica Udruženja žena sa invaliditetom ,,Viktorija ,, Majdanpek.

Informer

 

Do 24. decembra Majdanpečani će u okviru pratećih sadržaja Sajma uživati u Novogodišnjem koncertu polaznika majanpečke Muzičke škole ,,Ranko Krivić,, pozorišnim predstavama osnovaca ali i završnom koncertu KUD Majdanpek.