23.12.2021.

17:24

Foto: TopPres

Srbija

LEPŠA POLOVINA NOVAKA ĐOKOVIĆA U TOPOLI! Jelena otvorila renovirani vrtić (FOTO)

Otvaranju objekta pored predstavnika Fondacije prisustvovali su i zamenica predsednika opštine Topola Jasna Vuković, predsednik SO Topola Vladimir Radojković, direktorka predškolske ustanove „Sofija Ristić“ Gordana Nidžović.

Informer

 

Vrtić u Topoli je 49. po redu koji je Fondacija opremila, adaptirala i rekonstruisala. Glavni donator na ovom projektu je kompanija dm drogerie market, jedna od najangažovanijih kompanija u zemlji.

Površina celog objekta iznosi 850m2, dok je Fondacija u potpunosti rekonstruisala, adaptirala i opremila 250m2 – u sklopu kojih se nalaze dve radne sobe za 60 dece, kao i prateće prostorije, hodnik i toaleti. Fondacija je uz pomoć svojih donatora dodatno obezbedila izolaciju kompletne površine zgrade.

Informer

 

Ukupna vrednost projekta iznosi 15 miliona dinara – od čega je vrednost donacije Fondacije 11,5 miliona dinara – u okviru čega je 8,5 miliona odvojeno za izvođenje svih neophodnih radova, dok je do 3 miliona određeno za opremanje novih radnih i pratećih prostorija. Podršku su pružile i kompanije Henkel, Ceresit, Grubin, Enmon i Tarket.