26.01.2022.

14:22

Foto: V.J.

Srbija

FUDBALERI MAJDANPEKA POSTALI DEO ZVEZDINE PORODICE! Mladi talenti za korak bliže velikoj sceni!

Veliku pažnju stručnjaci ovog kluba posvećuju razvoju mladih talenata a pokazatelj tome su i četiri nova potpisana ugovora sa fudbalskim klubovima ,,Sloboda,, iz Ljubjane , ,,Internacional,, iz Sombora ,,Derbi,, iz Novog Sada i Sportsko fudbalsko udruženje ,,Rudar 1934,, iz Majdanpeka.

Informer

 

Time je ovaj klub povećao broj fudbalskih škola mladih talenata širom Srbije i van njenih granica, koje su postale deo Zvezdine porodice koju čine 82 kluba sa kojima su potpisani ugovori o saradnji.

Majdanpek je mala sredina ali u svetu sporta dobro poznata. Iz Majdanpečkog fudbalskog kluba su potekla velika imena koja su sa trave stadiona pod Staricom svoje profesionalne fudbalske karijere nastavili u svetski poznatim klubovima. Među njima su pre svih, Dejan Rambo Petković, Filip Višnjić ,Vlada Stošić, Nenad Grozdić...

Informer

 

,, Za našu decu se zna da vole sport, da vole fudbal i među mlađim generacijama koje stasavaju zasigurno ima novih mladih nada koje će imati šta da ponude i pokažu. Podrška Crvene zvezde koja je to prepoznala, sigurno nam mnogo znači za razvoj i napredak kluba uopšte ali pre svega mladih kvalitetnih fudbalera, kaže Nikola Matić predsednik i nekadašnji fudbaler Sportskog fudbalskog udruženja,,Rudar 1934,, iz Majdanpeka, istakavši da će tradicija od preko osam deceniija koliko ovaj fudbalski klub postoji, sigurno biti podstrek i garant da se ime kluba i dalje pamti po kvalitetu mladih talenata.