18.02.2022.

12:46

Foto: Toppress

Srbija

KOD ĐOKIĆA JEDVA I U ČIZMAMA! Domaćin Mile sa troje maloletne dece kaže da je od SVIH ZABORAVLJEN?!

Ova porodica godinama muči muku sa putom koji vodi ka njihovoj kući i posle više obraćanja nadležnima u lokalnoj samoupravi njihov kanjavi sokak još uvek nije dočekao kamen.

„Godinama je ovako, ako je proleće kod nas je blato i voda, ako je zima mi smo zavejani i odsečeni od sveta, jer se ovde ne čisti, ako je leto rupe po putu nogu da polomiš, koje god godišnje doba da je nama nema pomoći.

Deca mi idu u školu, obuju staru obuću da bi izašla na glavni put pa se onda prezuju da im se drugari ne bi smejali kako idu kaljavi. Ovo je bruka i sramota za 21 vek, da deca gaze blato a i kolima jedva prolazim“, kaže za TopPres Mile Đokić.

Informer

 

Ovaj očajni domaćin naglašava da je više puta dobio obećanje da će put ka njegovoj kući biti saniran, međutim do današnjeg dana ništa nije urađeno.

„Rekli su, uradiće i svake godine tako a evo još uvek ništa. Nedavno su nasipali put, jednu deonicu od glavnog puta ka nama, ali i sa tim se stalo i do nas kamen nije stigao. Ja sam intervenisao više puta, zvao, pitao ali očigledno smo ja i moja deca zaboravljeni“, priča Đokić.

U ovom delu sela nije problem samo put, već i visoko rastinje koje se nalazi uz samu problematičnu deonicu