23.03.2022.

12:53

Foto: RINA

Srbija

OVAKAV OGLAS JOŠ NISTE VIDELI! Aleksandar iz Čačka poklanja GROBNO MESTO, a pozadina ove priče jako je TUŽNA (FOTO)

Do sada su Srbi svašta izdavali, od kuće, stanova, automobila i vikendica. Ali oglas jednog Čačanin, zbunio je mnoge. Na prvi pogled činilo se kao šala, međutim na jednom zidu pronašao se i natpis "izdajem grobno mesto", koji su prolaznici gledali u čudu.

Iako je oglas na prvi pogled shvaćen pogrešno, vlasnik grobnog mesta Aleksandar otkrio je pravu priču oglasa.

Informer

Tekst potpisa

- Ja sam imao dva grobna mesta, kada sam se razveo moja bišva supruga se odrekla njenog dela, pa sam želeo da to mesto poklonim rođacima svojim što sam i učinio, jer su sve dažbine plaćene unapred nekoliko godina, a meni nisu potrebna dva mesta jer sam sam. Iako je čačansko groblje postalo tesno, mnogi su to spojili sa nekakvim vidom pribavljenja materijalne koristi, a priča je sasavim drugačija - kazao je za RINU, Aleksandar vlasnik dva grobna mesta.

Informer

Groblje u Čačku

Međutim, nakon što poklonio jedno grobno mesto, došlo je do problema. Aleksandar je bio siguran da će počivati na čačanskom groblju i tako podigao sebi nadgrobnu ploču, ali preko noći huligani su sve to uništili.

- Još sam živ i plaćan dažbine za održavanje grobnog mesta, do sada sam izdvojio preko 300 hiljada dinara, i šta sam dočekao da grupa pijanaca ili huligana, ploču koju sam podigao i skupo platio, unište i da se ne zna ko je, a preduzeće koje je zaduženo za održavanje i čuvanje se od toga ograđuje a sve uredno naplaćuju. Razočaran sam i jedino što mi preostaje da dignem ruke od svega i sebi obezdedim grobno mesto u Dragačevu gde je nepristupačno za hiligane i pijanice i gde ću moći sa mirom počivati - zaključio je Aleksandar.

Bonus video: