30.04.2022.

12:28

Foto: S.K.

Srbija

DEMI U ČAST! Deca iz Lešnice nisu zaboravila darodavca iz Novog Sada

- U oktobru prošle godine, u ime Matice Albanaca Srbije i Gradskog veća za sporti i omladinu Grada Novog Sada, uručio sam skroman poklon u loptama za više sportova učenicima I-IV razreda škole u Lešnici. Zauzvrat sam dobio najdraži ikada dobijeni poklon -Knjigu zahvalnicu od učenika drugog razreda i jedne meni drage devojčice Kristine. Posebno me je dirnuo sadržaj poruka u knjizi – kaže za Informer Demo Beriša i dodaje da i ovo pokazuje da ova zemlja ima budućnost.

Informer

 

Knjiga zahvalnosti je jednostavno naslovljena „ Demi“, a u njoj su sa puno ljubavi i dečjom iskrenošću ispisane poruke dečaka i devojčica iz Lešnice.

- U našu školu doneli ste lopte na dar. Bilo je to divno iznenađenje.Hvala vam što ste mislili na nas i što ste odvojili vreme da budete velikodušni – navodi se u jednoj od poruka potpisanoj kao Kristinini drugari i učiteljica.

Informer

 

Mali Luka je napisao: „ Hvala Vam za lopte. I dobar si drug“. Marija iz odeljenja II/2 piše da su lopte sjajne i da jedva čeka fizičko da se igra s njima.

Informer

 

Primer mališana iz ovog lozničkog sela pokazuje da decu i dalje oduševljavaju i pokloni poput, neko bi rekao običnih lopti, kao i da nisu baš sva deca zaluđena najnovijim mobilnim telefonima,patikama od 500 evra i sličnim preskupim „igračkama“ modernih vremena.