09.05.2022.

09:14 >> 11:52

Foto: printscreen

Srbija

DOŠLI SMO DA GLEDAMO TRKE, A ONDA JE NASTAO HAOS, OPŠTA PANIKA! Incident na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici! Konj uleteo u publiku, džokej povređen! (FOTO)

Na prvoj galopskoj trci na Hipodromu kod Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, koja je počela juče u 15 sati desio se incident, kada je džokeja Sašu Glogovca zbacio konj, uletevši potom u publiku!

- Svi smo  još uvek u šoku! Došli smo juče da gledamo trke, deca obožavaju konje, a ja sam pošla zbog modne revije šešira. Ali, tokom prve trke je nastao haos! Odjednom, džokej je pao sa konja u trku, on se obezglavio, jurio pravo prema nama, ka tribinama! Svi smo se razbežali, nastala je opšta panika, cika i vriska! - priča za Informer gledateljka konjičkih trka.

Informer

Ljudi su se razbežali kada je konj uleteo u publiku

Događaj je potvrdila i PR Konjičkog  kluba "Srem" iz Sremske Mitrovice Marijana Trnić.

- Džokej je pao sa konja, padovi se dešavaju kao i u svakom drugom sportu - izjavila je Trnić.

Informer

 

Kako saznajemo iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici džokej je juče dovezen sa lakšim povredama u Urgentni centar, odakle je prebačen na Odelenje opšte hirurgije na dalje posmatranje.

- Pacijent je svestan, komunikativan i orijentisan, bez vidljivih znakova težih povreda, ali je zbog dalje dijagnostike zadržan na Odelenju opšte hirurgije - saznajemo u PR službi mitrovačke bolnice.

Bonus video: