16.07.2022.

08:54

Foto:

Srbija

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Ovo su izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Na deonici puta Knić - Mrčajevci do 15. septembra planirani su radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75 preusmeren je saobraćaja u zoni stare naplatne rampe Bubanj Potok, zbog obezbeđenja radova na spajanju postojećeg auto-puta sa novoizgrađenim auto-putem.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja.

Iz pravca Beograda saobraćaj se preusmerava na dve saobraćajne trake na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja.
 

Informer

Ovaj režim saobraćaja zadržaće se do otvaranja Kraka 11 i preusmerenja saobraćaja ka Nišu preko novoizgrađenih delova auto-puta, što se očekuje u roku od 40 dana.

Na auto-putu E-75, kod petlje Horgoš - Subotica-sever, u smeru ka Beogradu najavljeni su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde u razdelnom pojasu do 28. jula .

Zatvorena je preticajna saobraćajna traka i saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom sabraćajnom trakom.

Na deonici puta Bajina Bašta - Perućac do 1. septembra u periodu od 7 do 22 časiva, planirani su radovi na sanaciji klizišta Bušinsko polje, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju.

Bonus video: