17.07.2022.

08:08

Foto:

Srbija

UŽIVAJTE JOŠ MALO U PRIJATNOM VREMENU! U Srbiji danas svežije, a evo kada nam stižu PAKLENE VRUĆINE!

U većini predela ostaje suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 19°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 32°C na istoku i jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

U Beogradu u nedelju sunčani periodi sa malo oblaka i bez velike vrućine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 24°C.

U Nišu u nedelju duži sunčani periodi sa malo oblaka i malo manje vruće nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 32°C.

U Užičkom regionu u nedelju malo manja vrućina uz sunčane periode. Tokom dana se očekuje lokalni razvoj oblaka sa malom šansom da ponegde bude kratkotrajnog lokalnog pljuska. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 30°C do 32°C.

Informer

Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi uz razvoj oblaka popodne sa mogućim vrlo retkim lokalnim pljuskovima i prijatnom temperaturom do 25°C.

U Vojvodini u nedelju duži sunčani periodi sa malo oblaka i toplo, ali bez vrućine. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 28°C na severu Vojvodine do 30°C na jugu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

U Novom Sadu u nedelju sunčani periodi sa malo oblaka i bez velike vrućine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

U Subotici u nedelju sunčan sa malo oblaka i bez vrućine. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 21°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak jutro relativno sveže, a tokom dana pretežno sunčano i bez velike vrućine sa malo oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 18°C, a maksimalna od 29°C na severu Vojvodine do 32°C na jugu Srbije. Uveče suvo.

Od utorka svakim danom sve veća vrućina, a najveća u idući četvrtak, petak i subotu, kada će temperatura prelaziti 35°C, a ponegde dostizati 40°C.

Bonus video: