28.07.2022.

12:57

Foto:

Srbija

VLASNIK MODNE AGENCIJE U ŠOKU! Starija dama htela da iznajmi manekena, ćerku da joj vodi NA SEOSKU SVADBU!

Žena je imala sasvim jasan i precizan opis mladića koji bi odgovarao i objasnila je našem sagovorniku da imaju svadbu za vikend, te da joj za ćerku treba pratnja.

- Bio sam iznenađen, jer smo mi agencija koja se ne bavi time, ali sam s obzirom da sam imao vremena saslušao damu koja me je zvala. Rekla je da joj je potreban muškarac koji ima dvadeset i pet, ili dvadeset i šest godina, da je visok 185 centimetara, te da u subotu imaju svadbu u nekom mestu kod Zaječara i da taj mladić treba da bude pratnja njenoj ćerci. Pitala je i koliko to košta- kaže vlasnik ove agencije.

On dodaje da je ženu saslušao do kraja, jer su do sada mnogo šta tražili, ali nikada mušku pratnju za svadbe.

- Bio sam pomalo zbunjen, pa izgleda da je primetila, te me je na kraju pitala da li imam nekog da joj preporučim. Žena je stvarno bila ozbiljna i evo od ponedeljka ne mogu da se načudim tom
razgovoru- dodaje naš sagovornik.

Razgovor se završio tako što je naš sagovornik rekao da će joj javiti i više se nisu čuli.

- Ranije mi se dešavalo da me zovu i traže devojke da budu hostese, ali nikada niko nije tražio mladiće kao pratnju za svadbe. Pa šta ako neko nema sa kim da ide na veselje, što mora da ima, ne razumem- pita se vlasnik ove agencije za manekenke.

Očito da su se vremena promenila, ali barem niže od Beograda u manjim sredinama još uvek svako ima nekog prijatelja, komšiju, koji bi mogao da posluži za ovu priliku. Možda nije savršen, ali ne mora da se plati. Nekome izgleda da ipak treba savršen, zbog javnosti.