16.08.2022.

10:15

Foto: TopPres

Srbija

SELEVAČKA PRASIJADA OKUPILA VELIKI BROJ TAKMIČARA! Pobedu odnela mnogobrojna ekipa - Oni su najbolje ispekli prase (FOTO)

Učešće na ovom jedinstvenom takmičenju uzela je i ekipa RVI i PPB Topole i prema odluci žirija proglašena je za najbolju ekipu jer su u jakoj konkurenciji takmičara najbolje ispekli prase. 

- Ekipu je predvodio domaćin Zoran Kamarić iz Selevca, ratni vojni invalid iz NATO bombardovanja a pridružili su se i iz Udruženja RVI i PPB Srbije, Topole, Kragujevca i Priboja na Limu. Ovako mnogobrojna ekipa nije mogla biti nezapažena a postignut je i zapažen rezultat – osvojeno je I mesto, za najbolje ispečeno prase! Sve pohvale organizatoru manifestacije – Mesnoj zajednici Selevac, koja je učinila sve da svi učesnici pokažu šta znaju i da im ništa ne zafali a pripremljene su i bogate nagrade pobednicima - rekao je Jovica Pavlović predsednik Udruženja ratnih i vojnih invalida i porodica boraca Srbije.

Informer

Ekipa odnela pobedu

U ovom mestu slavlje je potrajalo do kasno u noć a brojni posetioci su pored velikog broja prasića na ražnju imali priliku da u popodnevnim časovima uživaju uz kasačke trke na hipodromu Smajac i nastupe velikog broja Kulturno umetničkih društava.

Bonus video: