24.08.2022.

20:05

Foto: G.Z.

Srbija

MAJA OGNJENOVIĆ SE ZAHVALILA RODNOM GRADU ZA MURAL

Obeležavajući dve decenije od prelaska iz zrenjaninskog Poštara u beogradsku Crvenu Zvezdu a naredne godine isto toliko i od početka reprezentativne karijere, Maja je izrazila želju da nastupi upravo u rodnom gradu, u jednom revijalnom i humanitarnom meču.

Informer

 

- Između Beograda, Istanbula, u kojem sam provela najviše klupskih sezona i Zrenjanina, upravo se moj rodni grad i prelepa Kristalna dvorana,  nametnuo kao najpogodnije mesto za takav sportski događaj - naglasila je Maja, uz zahvalnost Zrenjaninu za predivan  mural, koji je na zgradi u kojoj je odrasla, slikar Viorel Flora oslikao njen lik.

Informer

 

- Ukazana mije ne samo čast, već i poverenje na kojem sam zahvalna i ne postoje reči kojima mogu da to opišem. Kada sam po završetku sezone došla u Zrenjanin i videla svoj lik u takvoj veličini, to je u meni izazvalo posebne emocije - prokomentarisala je odbojkašica rad akademskog slikara Flora Viorela i inicijativu grada Zrenjanina da se ovaj mural uradi, uz napomenu da je uživala u rodnom gradu prethodnih dana, jer joj je ovo prvo leto, posle niza godina, da nije imala reprezentativnih obaveza.