10.09.2022.

19:44

Foto: sc vrnjačka banja

Srbija

DIREKTOR KOJI JE "KRENUO" NA SAHRANU KRALJICE ELIZABETE U ŠOKU: Meni ništa nije smešno!

Baš ovakav putni nalog izdat na ime direktora Sportskog centra "Vrnjačka banja" Dušana Radovića osvanuo je na društvenim mrežama, i izazvao pravu buru i lavinu komentara.

Ali se ispostavilo da je, kako nesuđeni putnik namernik tvrdi, u pitanju interna neslana šala njegovih zaposlenih koja je slučajno otišla u etar i pretvorila se u - noćnu moru.

Ovim povodom ogglasio se direktor Radović, koji tvrdi da je sve interna šala zaposlenih koja je nepažnjom otišla u etar i završila na društevim mrežama.

Direktor u šoku: To je bila interna šala

- U šoku sam! Sve ovo je neumesna šala. I da hoću, ne bih mogao da stanem u smart, imam skoro dva metra i 160 kilogama - počeo je svoju priču Radović.

- Određeni službenici SC su hteli da se našale, napravili su nalog, zloupotrebili pečat i falsifikovali potpis Slaviše Đurovića, i sve to je trebalo da me dočeka na stolu. Ali, neko je to slikao, poslao kumi, kuma bratu i na kraju je to neko objavio i napravio ogromnu štetu meni, SC, zaposlenima, Vrnjačkoj banji. Umesto na stolu, ja sam to video na društvenim mrežama i zapanjio se - tvrdi Radović.

Informer

 

Kaže i da je Đurović, čiji je potpis falsifikovan, zakazao za ponedeljak hitnu sednicu Upravnog odbora SC.

- Počinioci će biti nastrožije kažnjeni. Mali broj ljudi ima pristup pečatu, zato je lako i utvrditi o kome se radi - kaže Radović.

Telefon mu od juče, žali se, zvoni ceo dan.

- Meni ništa nije smešno, grozno je i poražavajuće da neko pravi takvu šalu - kaže Radović.