03.12.2022.

11:57

Foto: D.K.

Srbija

SVADBU JUNAČKI IZDRŽAO: Oženio se Nišlija koga je nasilnik pred venčanje BEZ RAZLOGA NAPAO I SLOMIO MU VILICUI!

Kako kaže, najveći strah mu je bio da neće imati  snage da nakon komplikovane operacije izdrži na nogama višečasovnu proslavu.

- Na dan, dva pre venčanja odlučio sam da moram da iza sebe ostavim sve ružno što mi se dogodilo i da nađem snagu da se potpuno posvetim pripremama svadbenog vesselja. Sve je proteklo u najboljem redu i zaista sam presrećan zbog toga – kazao je tek oženjeni Nišlija.

I njegovi roditelji traumatično su doživeli nemile događaje koja je porodicu zadesila pred dane koje su dugo čekali a kako priznaju, najveći strah im je bio da će S.Ž. u nekom trenutku morati da napusti svadbeno veselje jer je sveže operisan.

- Operacija je ostavila traga, bio iscrpljen i umoran proteklih dana ali je sve junački izdržao. Bilo je sve onako kako su on i njegova verenica planirali. I odlazak po mladu, pozdravljanje sa svakim gostom, venčanje, prvi ples, svadbeno veselje, ama baš sve. 

Informer

 

Veoma smo ponosni na njega, moguće je da bi neko drugu u toj situaciji koja je njega zadesila, odustao od venčanja ali ne i on. Uvek je bio odlučan i kada bi nešto rešio da uradi to bi i ostvario. Tako je i ovoga puta postupio – kazala je mladoženjina majka N.Ž. i dodala da najzad mogu da odahnu posle stresova koji su ih zadesili u najgorem trenutku.

S.Ž. je pretučen  ispred svoje kuće u ulici Jelene Glavaški gde ga je bez razloga napao i povredio momak njegove komšinice.

Niška Policijska uprava saopštila je da je napadač identifikovan, da se radi o osamnaestogodišnjaku protiv koga je podneta krivična prijava za tešku telesnu povredu u redovnom postupku.