08.01.2023.

19:00

Foto: informer

Srbija

ODRŽAN JUBILARNI "BOŽIĆNI DORUČAK"! Posebno priznanje "Ličnost decenije" pripalo predsedniku Aleksandru Vučiću

Ove godine jubilarni, 10.po redu, Božićni doručak, održan je u Kruševačkom pozorištu, a povodom jubileja dodeljene su tradicionalne nagrade, u vidu povelje sa zlatnikom.

Ceremonija dodele priznanja otpočela je Nagradom za doprinos razvoju lokalne zajednice, koja je otišla u ruke Vladana Gašića, vlasnika Televizije plus i društveno odgovornog menadžera. Nagrade su , potopm, uručene Kompaniji IC SISTEMS AUTOMATIKA Kruševac, Vinariji "Budimir", "Alekasandrovac", "Trajal korporaciji Kruševac" i Kompaniji "Rubin" Kruševac. 

Posebno i najprestižnije priznanje "Ličnost decenije" pripalo je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. U obrazloženju se navodi – borba za ekonomski prosperitet i bolji život gradjana: povećanje plata, penzija,minimalne zarade, više novih radnih mesta. Prioritet se stavlja na mlade i njihovo zapošljavanje, podsticajnje preduzetništva i privlačenje stranih investicija.

Informer

Predsednik Vučić je jedan od pokretača inicijative Otvoreni Balkan i bezuslovni sagovornik nezavisne spoljne politike uz negovanje prijateljskih odnosa sa drugim državama u Evropskoj Uniji.

Bonus video: