13.01.2023.

16:42

Foto: RINA

Srbija

SAMO DA ILINKU JOŠ JEDNOM ZAGRLIM: Potresni vapaj oca koji već mesec dana traga za NESTALOM ĆERKOM (VIDEO)

Najveću pomoć do sada je imao od članova Rafting kluba koji su sa njim na čamcu pretraživali Lim. Međutim, pomaka nema. Otac kaže da je iz dana u dan sve teže, ali da odustati neće dok svoje dete ne pronađe.

"Nas četvorica sa dva čamca otići ćemo danas do Rudog i ponovo pretražiti teren. Ostavljen sam sam iako smo odmah po Ilinkinom nestanku obavestili sve nadležne državne službe, niko se nije javio. Sećam se prošle godine kako su svi bili angažovani u potrazi nestalog dečka iz Hrvatske, naravno i trebalo je, da bi se dete što pre pronašlo.

Ali, ni ja ne znam gde mi je dete. Da li je živa? Sam pretražujem teren, rasterujem ptice i životinje misleći da će je možda napasti ukoliko je negde u blizini. Tugu i bol koju osećam ne mogu opsisati rečima, ali i ni tu nemoć jer sam ostavljen skoro od svih. Kao da život mog deteta nije vredan", rekao je za RINU Ilinkin otac Dalibor.

Informer

 

Pomoć u ljudstvu do sada je stigla samo iz Republike Srpske, a ovaj namučeni čovek kaže da im je zauvek zahvalan jer su mu pomogli u najtežim trenucima. Dodaje da samo želi pronaći svoje dete i da je još jednom zagrli.

"Nadam se da će neko od nadležnih čuti moj vapaj i pomoći mi. Stupio sam indirektno u konatakt sa Žandarmerijom i valjda će doći da zajedno potražimo Ilinku. Krajnje je vreme. Najavili su snegove, reka Lim tada postaje još nepredvidljivija. Zato, molim još jednom za pomoć", apeluje Dalibor u nadi da će ga neko čuti.