14.05.2023.

08:30

Foto: Privatna arhiva

Srbija

HOLIVUDSKA LJUBAV U ŠUMADIJI! Kako je Mladen zaprosio Milicu

Budući mladoženja pre nekoliko dana izabrao je mesto, a organizaciju i dekoraciju prepustio je najbližim prijateljima. 

- Milica nije znala apsolutno ništa do poslednjeg trenutka. Oboje su bili oduševljeni. Mesto im se posebno svidelo, svi smo bili uzbuđeni kako će reagovati, da li će sve ići po planu, ali hvala Bogu, sve je ispalo savršeno. Sudbonosno 'da' naša mlada izgovorila je na 'platformi ljubavi'- kaže Đorđe Bukvić, jedan od Mladenovih prijatelja koji je zajedno sa Nemanjom  Marinkovićem, Marijom Bukvić, Andrijanom Vesić i Nemanjom Milojevićem bio zadužen da "pripremi teren" za ovaj važan događaj. 

Platforma ljubavi, o kojoj smo ranije pisali, postavljena je pre dve godine na brdu ispod natpisa Holivud a njen kreator je Ivan Jakovljević.

- Platforma je postavljena u avgustu 2021. godine i njome sam želeo da obradujem suprugu povodom desetogodišnjice braka. Oko mesec dana sam radio na izgradnji, sve je od drveta, bagremovog i čamovog. Posle izgradnje, platforma je postala izuzetno popularna za zaljubljene.
Bilo je već nekoliko prosidbi kod nas i to nam je poslužilo kao inspiracija za stvaranje "Ludog kamena" u šumi nadomak natpisa 'Srpski Holivud'. Ovaj poslednji događaj me je baš obradovao! Zaista je bilo kao u bajci- priča Ivan Jakovljević.