25.05.2023.

10:42

Foto: Shutterstock

Srbija

VOZAČI, BUDITE NA VREME OBAVEŠTENI Na ovom graničnom prelazu se čeka najduže, evo kakvo je stanje na putevima

Na auto-putu E-763, Surčin - Obrenovac, danas do 15 časova radovi na košenju trave na razdelnom pojasu. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera u dužini od tri kilometra, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, most Beška, smer ka Beogradu, radovi na zameni hidroizolacije do 17. juna. Saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom smera Beograd - Novi Sad. Auto-put E-75, petlja Aleksinački Rudnici - petlja Aleksinac, zbog radova na pojačanom održavanju do 31. maja za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera. Od 18. maja na petlji Aleksinački Rudnici otvoreno je isključenje sa auto-puta iz pravca Niša.

Kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo, zbog radova na rekonstrukciji mosta Paljevo, na mostu je zatvorena leva saobraćajna traka, gledano iz pravca Novog Pazara, uz naizmenično propuštanje vozila u desnoj traci do 6. juna.

Stari Žednik - Čantavir, zbog radova na rehabilitaciji puta, do 4. avgusta saobraćaj je regulisan semaforima i adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Stanje na graničnim prelazima

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije jutros na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci - na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Najduže se čeka na graničnom prelazu Šid, na izlazu, a zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta. Potom, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.