09.06.2023.

21:53

Foto: Informer/Facebook

Srbija

UZALUD JE MAJKA RADOSLAVA NA ROĐENDAN ČEKALA SINA: Vratiće se moj Bata, srce mi moje tako govori

Novih informacija o njegovom nestanku nema, a majku ne napušta nada i samo čeka da se njen sin odnekud pojavi.

Prošao je 9. jun, ali od Radovana ni traga, ni glasa. Majka ne prestaje da veruje. Jer, majka uvek čeka. Očekivanja da će ponovo ugledati sinovljeve oči na njen rođendan, i iznenaditi je kao mnogo puta do sada, nisu se ostvarila.

Ipak, kaže nam, srce joj govori-pojaviće se on. Slomljena od bola, puna strepnji i nade, par dana pre njenog rođendana dala je izjavu za Informer.

- Teško podnosim ovu neizvesnost, kao što bi i svaka majka. Ma ja mislim da je on živ, a ne da se nadam tome. Nikada moj rođendan koji je 9. juna nije bio tužan. Ja mog sina čekam, izađem na terasu, na ulicu, doći će mi. Srce mi moje govori. Neka se bar javi i kaže: ,,Majko, napravili ste paniku, ja sam živ i zdrav”-rekla je majka nestalog Radovana.

Informer

 

Radovan Juračić, kojeg u porodici zovu Bata, nestao je 29. maja, kada se iz Atine brodom zaputio na ostrvo Kos-i nikada se više nije javio. Osim srpske i grčke policije, u potragu za njim uključio se i Interpol.

U nadi da će biti prečica do sreće, društvenim mrežama šire se informacije o traganju i bilo kakvim podacima koji bi pomogli u pronalaženju nestalog Kikinđanina.