10.06.2023.

17:31

Foto: Z. G.

Srbija

CEO GRAD BRUJI O NJEMU! SA OVAKVOM BESNOM MAŠINOM JOŠ NIKO NIJE DOŠAO NA MATURU! Evo kako je stigao - svi mu aplaudiraju (FOTO/VIDEO)

Ispod objave snimka, na kome se vidi kako izlazi iz kamiona lepo obučen za proslavu mature, čestitaju mu i znani i neznani. 

- Pa, kako drugačije? Završio je Saobraćajnu školu! To, majstore! Svaka čast! Bravo na originalnosti - samo su neki od komentara. 

Ima i onih koji su to protumačili kao "bahaćenje", ali iza svega stoji jedna lepa priča o prijateljstvu, koju nam je otkrila majka vozača kamiona Ljubinka Vulović. 

- Svi misle da je to otac dovezao sina na maturu, ali evo o čemu je reč. Moj sin Jovan ima 20 godina, i završio je, takođe Saobraćajnu školu. Već radi u našem porodičnom preduzeću za preradu mesa u selu Ravni. Inače je dobar drug sa Milomirom, njegovim bratom Milanom i sestrom Milicom, koji žive u Beloj Zemlji. Znaju se i iz škole, iako je dve godine razlike među njima - priča Ljubinka.

Njen sin je, kaže, imao istu ideju pre dve godine, da se na maturu odveze kamionom, ali tada maturskih večeri nije bilo zbog korone!

- Tako su se sad organizovali, i Jovan je Milomira odvezao kamionom od 18 tona! Neki idu limuzinama, a eto, neki i kamionom - kaže Ljubinka i dodaje da i ona ima vozačku dozvolu C kategorije. 

Za Milomira i njegovu porodicu ima samo reči hvale. 

- On se kao najmlađi već uključio u porodični posao za proizvodnju drvne građe, to je divna porodica i želim im sve najbolje - dodaje Ljubinka.  

S traktorom u diskoteku

- Mladi u ovom kraju baš imaju zanimljive ideje za provod. Sećam se priče kako je sin jednog uglednog privrednika sa svojim društvom traktorom izašao u grad i parkirao ga ispred diskoteke. U prikolici je bilo nekoliko njih, a bio je to neki poseban traktor, kažu vredan oko 70.000 evra - ispričala nam je jedna Užičanka