26.07.2023.

14:00

Foto: RINA

Srbija

Gužva u tržnom centru zbog superćelijske oluje! Čačani sakrili automobile, nema gde igla da padne(VIDEO)

Od jutros natkriveni parking u jednom tržnom centru krcat je vozilima, da nema gde ni igla da padne.

- Živim u obližnjim zgradama, garažu nemamo i onda smo shvatili da je ovo jedini način da sačuvamo svoja vozila. Ako bi ponovo pao krupan grad ili grana na kola, tu je šteta i nekoliko stotina evra.

Pritom, majstor dok vam zakaže i dok završi posao to su u pitanju dani i dani koje bi bili bez automobila, plus katastrofalan udarac na budžet. Zato sam sklonio auto, što je sigurno - sigurno je, kaže za RINU Dragan S. iz naselja Alvadžinica.

Međutim, menadžmentu tržnog centara ispred kog je jutros prava košnica od parkiranih automobila, nije se svidela odluka građana da tu sakriju svoje četvorotočkaše.

- Poštovani obaveštavamo vas da je garaža u privatnom vlasništvu kompanije i da je namenjena za parkiranje vozila kupaca, kao i da je zabranjeno parkiranje vozila nakon radnog vremena.

Stoga vas molimo, kako bi izbegli moguće neprijatnosti, da u što kraćem roku uklonite vaša vozila i omogućite nesmetano funkcionisanje potrašačima našeg objekta, navodi se u poruci menadžmenta koja je jednom od vozača zakačena za brisač automobila.