22.08.2023.

09:53

Foto: jugmedia.rs

Srbija

(VIDEO) E, ovde je pravi leskovački roštilj! Počela Roštiljijada!

Pre samog otvaranja i obraćanja gradonačelnika Gorana Cvetanovića nastupio je orkestar trubača Isidora Ćirkovića iz Bojnika, a zatim i mlade mažoretkinje.

Cvetanović je, prenosi jugmedia.rs poželeo dobrodošlicu sugrađanima i gostima Leskovca, kao i dobar provod u gradu najboljeg roštilja na svetu!

- Sa skara nanizanih na Širokoj čaršiji širi se miris najukusnijeg roštilja i od danas pa sve do nedelje, roštilj-majstori će pripremati razne specijalitete za brojne posetioce velikog restorana na otovrenom - rekao je Cvetanović i izrazio želju da ove godine bude oboren rekord u pravljenju najveće pljeskavice.

Informer

 

Ceo grad miriše na roštilj! Roštiljdžije duž štrafte na Bulevaru oslobođenja, odnosno, Široke čaršije, svoje "pozicije" zauzele su još od jutarnjih sati. Spremno su dočekali gužvu pred početak vatrometa, ali je, kažu, to ipak bila više publika Željka Samardžića nego njihove mušterije. 

33. Roštiljijada, podsetimo, organizuje se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Grada Leskovca a u organizaciji Turističke organizacije Leskovac, dok je suorganizator Melos estrada.