20.09.2023.

09:00

Foto: Miljan Bosnić

Srbija

Dodela nagrada "Turistički cvet 2023"

Turistička organizacija Srbije godinama organizuje najprestižniju dodelu nagrada iz oblasti turizma u regionu.

"Turistički cvet 2023" je prilika da veliki trud koji zaposleni u turističkoj privredi ulažu u turizam Srbije i predanost u radu na inovacijama, lokalitetima, ugostiteljstvu bude prepoznat i nagrađen.

Fascinantna priroda, očaravajuća gastronomska ponuda i nezaboravno gostoprimstvo koje se u svetu prepoznaje dobijaju priznanje zahvaljujući organizacijama i događajimama koji vrednuju dugogodišnju posvećenost. 

Zato svi oni pravim rezultatima mogu da se pohvale svojim radom pozvani su da se prijave na konkurs za najprestižniju nagradu u oblasti turizma u Srbiji.

Informer

 

Turistička organizacija Srbije želi da Vas obavesti da je raspisan konkurs za dodelu nagrade „Turistički cvet za 2023. godinu“ 

Žiri za dodelu nagrade će posebnu pažnju obratiti na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena. Ovim putem sve vas pozivamo da svojim učešćem doprinesete značaju nagrade „Turistički cvet za 2023. godinu“.

Rok za prijave je 14.10.2023, a na sajtu turistickicvet.rs možete dostaviti prijave. 

Nagrade će se i ove godine dodeljivati u 7 kategorija:

1. Turistička organizacija;
2. Turistička manifestacija;
3. Turistička agencija;
4. Ugostiteljski objekat za smeštaj:
  a) Hotel,
  b) Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj;
5. Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promocije turizma;
6. Influenser / Bloger
7. Elektronski ili štampani medij, za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije.

Prošlogodišnji pobednici su: Turistička organizacija grada Loznice (kategorija Turistička organizacija), Beogradski maraton (kategorija Turistička manifestacija), Turistička agencija Taratus Bajina Bašta (kategorija Turistička agencija), Muzejsko-turistički kompleks "Šarganska osmica", Mokra Gora (kategorija Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga) i Boris Radošević (kategorija influenser/bloger).

Srećno!