10.10.2023.

10:23

Foto: Shutterstock/video printscreen

Srbija

Indijski student se preselio u Kragujevac: Ovo je razlika između devojaka sa Lepenice i onih u Indiji (VIDEO)

Kaže da je prezadovoljan prijemom u Šumadiji i da mu je grad na Lepenici jedan od omiljenih koje je do sada imao prilike da poseti. 
Prethodno je boravio u Ukrajini odakle nosi lepe uspomene ali je kaže, Kragujevac, grad u kome bi mogao da nastavi život i karijeru. 
 - Kragujevčanke su prelepe. Uvek su nasmejane i drage. U Indiji odakle dolazim devojke su skoro uvek crnokose. Ovde su plave, sa kosom boje meda, brinete -  kroz osmeh priča Ansh pijući sok na klupi u parku u potpunosti uklopljen u kragujevačku studentariju. Kaže da je stekao brojne prijatelje i da se, uprkos razlikama između njegove domovine i Srbije, ovde oseća kao kod kuće. 
 - Ljudi su otvoreni i iskreni. To me čini opuštenim i pomaže mi da se osećam prihvaćenim". Dodaje da će pokušati da istraži Srbiju ali i neke druge evropske zemlje. Dopada mi se ovde ali ću i pokušati da upoznam još neke evropske zemlje. Sve zavisi od obaveza na fakultetu. Ovde sam pre svega zbog studija -  odgovoran je Anš Tjagi. Kaže i da, ako sve bude išlo po planu, ne isključuje mogućnost da u budućnosti postane pravi Kragujevčanin. Kaže da bi mogao da se navikne i na srpsku kuhinju koja mu, iskren je Ansh, nije baš uvek po meri. 
- Lepa je hrana, ukusna, raznovrsna i bogata ali nije lako uskladiti tipičan srpski meni sa indijskim navikama. Vremenom će i to doći na mesto - uveren je novopečeni Šumadinac iz Indije.

Pogledajte: