01.11.2023.

08:45

Foto: Informer TV/Alo, Beograde

Srbija

(VIDEO) I ovo je baba Vanga znala! On je bio mali, ali zapamtio je šta je pričala

Zovu ga i pirotski pustinjaki ili pećinski čovek iz Pirota, jer radi sam za sebe, ima svoj poseban životni stil, nikome ne smeta, ali privlači pažnju.

Može se reći i da je svetski poznat! Multimilijarder Ilon Mask ne tako davno tvitovao je fotogarfiju na kojoj Panta, prima vakcinu protiv kovida i apeluje na sve da se vakcinišu u jeku pandemije.

Odnedavno je Panta u sasvim drugoj misiji ali može se reći da se odnosi na celo čovečanstvo.

Informer

Panta Petrović, pirotski pustinjak, kaže da je detinjstvo proveo kod dede koji je živeo u blizini proročice

Pored svoje letnje kuće na drvetu, napravio je svojevrstan performans u okviru koga je, kako tvrdi, prezentovao proročanstva Baba Vange.

- Moj deda je živeo pored nje. Imali smo dozvolu da idemo kod nje, gledali smo ljude koji dolaze svaki dan, tamo sam odrastao. Sve sam slušao i mnogo toga je sad jasno i poznato - priča Panta. 

Navodi da je Vanga govorila kako će se na nebu boriti bumbari i pojašnjava da ona tada nije znala za dronove koji su danas deo savremenog naoružanja...

- Govorila je "sinko, doći će vreme kad će ujutro dete da bude muško, a uveče žensko" - širi ruke Panta i potvrđuje da je to vreme današnji svet sa seksualnim slobodama.

Baba Vangina proročanstva prezentovana su na kamenim pločama koje su iscrtane po Pantinim uputstvima i na kojima je glavna poruka da će najnovija svetska dešavanja i previranja, preživeti samo zemlje koje su "pod kišobranom" Rusije, odnosno Vladimira Putina.

- To je samo jedno od proročanstava. Moram da kažem i da je baba Vanga, primera radi, prorekla i potop staroplaninskog sela Zavoj. Kada je nastalo Zavojsko jezero potopljena su tri sela. Tada je baba Vanga kazala da će se planina smiriti tek kad se utope najmanje 50 ljudi. To se i desilo, nedavno se utopila u jezeru 51. žrtva - kaže Panta.

On podseća da su kod baba Vange dolazile brojne poznate ličnosti i raspitivale se za svoju sudbinu.

- Za Brenu svi znaju, ali Šaban, na primer, nije je poslušao...

Pogledajte više u prilogu emisije "Alo, Beograde, Srbija zove":

Panta o svom trošku izgradio tri mosta

Panta je, mnogima možda nije poznato, potpuno o svom trošku, izgradio tri mosta i "poklonio ih" Piroćancima. Jedan je most na Gradašničkoj reci u samom gradu, drugi na putu ka Dag banjici i treći na putu ka staroplaninskom manastiru u selu Stanjinac.