07.11.2023.

11:48

Foto: Z. G.

Srbija

(VIDEO) Zastrašujuće! Jezivi zvuci uznemirili Bajinu Baštu! Meštani ne znaju šta da rade

Snimak koji možete da vidite poslala je zabrinuta meštanka Bajine Bašte (ime poznato redakciji).

- Ovo je deo grada gde ima dosta kuća, gde ima naroda, dece, mladih, a skoro svaka kuća ima psa. Kada sam prvi put čula ovaj zvuk, bilo je zastrašujuće. A onda se čuju ponekad i to sve noću. I ovo sam snimila sa prozora kuće, čini mi se kao da je dolazilo iz dvorišta. Prvo se čuju psi da laju, a onda odjednom kao da zaneme – priča ona.

Informer

Ljudi su u strahu - zveri vrebaju iz mraka

Kaže da su medvedi opet počeli da silaze u ovaj kraj, a brine je i to što je njenom komšiji pre nekoliko dana nešto isprevrtalo košnice, a ne liči im na "delo medveda".

- Čula sam da pričaju da je tu bila mečka sa dva mečeta. Ne mogu da tvrdim, ali su dolazili iz lovačkog udruženja i razgovarali sa komšijom. A sada i ovi zvuci. Lede krv u žilama i nije sve jedno kada se čuju. Odrasla sam ovde i nikada ovako nešto nisam čula, a sigurno nije medved – kaže naša sagovornica. 

Informer

Stariji meštani kažu da je reč o besnom mužjaku lisice

- Pitala sam dedu, šta bi to moglo da bude, a on mi kaže da to najverovatnije lijać laje, i to da je pobesneo! Čudno mi je, ali on je star čovek, odrastao je na selu, sigurno pamti da se tako nešto dešavalo.. Malo mi je laknulo, ali i dalje ni meni, ni komšijama nije sve jedno kada znamo da nam se ovuda šetaju divlje zveri – dodaje naša sagovornica.