11.11.2023.

09:10

Foto: Oglasna tabla Užice

Srbija

Ovo je omiljena vaspitačica u Užicu! Hvala, Vesna!

- Nesebična u svom poslu, Vesna je poznata svim generacijama i gotovo je sigurno da pri pomenu vaspitačice svima prvo na pamet padne ona, piše lokalni portal Užice Oglasna tabla.

- Svojim stavom profesionalnošću i predanošću uvek je izazivala pažnju i divljenje. Ljupka i srdačna ali i otresita u zavisnosti od ponašanja roditelja i dece, Vesna je uvek davala sve od sebe da dnevni boravak mališana u vrtiću bude prijatan i koristan - piše, pored ostalog, u objavi ispod koje se nižu brojni komentari Užičana i želje da dugo uživa u penziji.

Među njima ima i onih kojima je Vesna bila vaspitačica kad su bili mali, a kasnije i njihovoj deci! Najviše je poruka zahvalnih mama. 

- Hvala što si toliko ljubavi nesebično dala svakom detetu i uvek našla pravu reč u pravom trenutku. Srećna sam što sam imala privilegiju da takav Vaspitač bude primer mojoj deci u svoj svojoj veličini. Draga naša, uživaj u penziji koliko i u poslu, u kom si ostavila trag i veliki zadatak koleginicama koje su uvek mogle dobiti iskren savet, podršku - jedna je od poruka. 

I sama Vesna se oglasila na ovoj posećenoj lokalnoj stranici:

- Hvala svima na tako lepim željama i čestitkama, kojima ste mi ulepšali dan kada sam otišla u penziju. Lepa i draga sećanja će mi svakako ispunjavati penzionerske dane koji slede. Veliko hvala dragoj deci, roditeljima i mojim divnim koleginicama.