11.12.2023.

12:32

Foto: B. I.

Srbija

Nova kuća za Novu godinu! Teodosijevićima prošle zime u Kremnima sve izgorelo, a sad se raduju!

Požar se dogodio u najhladnije doba godine, 28 februara, a naša reporterska ekipa pisala je o tome. Sa dvoje male dece Markom (10) i Jelenom (2) i Oljinom majkom privremeno su se smestili u blizini Nebojišine firme u kojoj radi, a zatim im je komšija Milovan Popović ustupio sprat kuće, gde su donedavno živeli.

Informer

Ovako je bilo u februaru posle požara

Sad se, kažu, privode kraju završni radovi na njihovoj novoj kući i raduju se da ponovo budu svoj na svome.

Informer

Olja i Nebojša sa decom u novoj kući

 - Neizmerno smo zahvalni Milovanu za pomoć. Teško je bilo, nikad se nikom ne desilo! Zima hladna, duga, kuća izgorela, beba mala, toliko problema, ali ipak, hvala dobrim ljudima - srećna je Olja.
Njihovu muku razumeli su u upravi Užica pa je uz pomoć lokalnih privrednika i humanitarnih akcija na zgarištu nikao njihov novi dom. 
Celog leta ovde je vrvilo od majstora, ostalo je da se na kući uradi fasada, a nedavno im je među poklonima, od neformalne grupe "Užičke teta mrazice", koje inače ispunjavaju novogodišnje želje mališanima, stigla kompletna bela tehnika i oprema za kupatilo.

- Puno nam je značila pomoć dobrih ljudi i svima dugujemo veliku zahvalnost, prvenstveno firmi u kojoj radim, svim humanim ljudima, našoj mesnoj zajednici i Gradu Užicu - ističe Nebojša koji je, podsetimo, bio teško povređen kada je iz požara spašavao dete.