14.12.2023.

08:05

Foto: printscreen

Srbija

Ko nema gde, doći će u Rumu! Za Novu godinu nikad bogatiji program! Pevaće tri vrhunska pevača

Na samom trgu ove godine u okviru Zimske bajke nalazi se besplatno klizalište namenjeno svim uzrastima, a tu su smeštene i prazničke kućice u kojima posetioci mogu da kupe tople napitke kao i domaće proizvode i rukotvorine. 

Informer

 

Ove godine u okviru Zimske bajke izlaže 16 malih proizvođača. Tako da svi koji prođu rumskim trgom mogu pronaći nešto po svom ukusu od kolača, pića, praznične dekoracije do mesnih delikatesa.

Zimskom bajkom prošetala je i predsednica opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković koja je najavila i novogodišnji koncert za sugrađane. 

Od 18 do 20 sati na trgu će prvi nastupiti Miroslav Ilić. Od 20 sati pevaće Aca Lukas, a od 22 do pola sata iza ponoći nastupiće Mitar Mirić, koji je, kako je rekao emotivno vezan za ovaj grad. 

- Posebno mi je drago što ću sa Rumljanima ući u Novu godinu, jer sam ja ovde živeo pre 40 godina!Moje putešestvije iz Bijeljine išlo je preko Rume pa do Sremske Mirovice. Ovde sam pravio prve muzičke korake - rekao je Mitar Mirić u razgovoru sa predsednicom opštine.