28.12.2023.

08:10

Foto: S. B.

Srbija

Nema veće sreće! Ova opština angažovala čak 7 Deda Mrazova da posete svu decu!

Reč je o akciji knjaževačke opštine i Doma kulture koja će obradovati više od 1.500 mališana i u gradu i u oko 80 knjaževačkih sela. 

Informer

Elenin crtež izabran za najlepšu čestitku

- Već četvrtu godinu za redom traje ova akcija "Čestitku dostavi, paketić nabavi" za decu uzrasta od tri do 10 godina. Mališani nam šalju ili donose svoje čestitke na kojima crtaju jelke, poklone, sneg, ukrase, neki su pisali šta žele da im Deda Mraz donese... Na poleđini imamo njihovu adresu i broj telefona roditelja. Dobili smo nešto više od 1.500 čestitki i apsolutno će svakom mališanu na kućnu adresu lično Deda Mraz da uruči paketić. Ove godine angažovali smo sedam Deda Mrazova, a radimo tako što najpre pozovemo roditelje da vidimo kada je dete kod kuće, i onda se pravi raspored nošenja poklona – kažu nam organizatori.

Informer

Elena Aranđelović sa Deda Mrazom

U paketićima su slatkiši, slane grickalice, sokići...
- Od svih prispelih čestitki, biramo najlepšu. Taj crtež postaje i glavna slika našeg kalendara i zvanična čestitka koju Dom kulture šalje svojim prijateljima. Ove godine to je crtež Elene
Aranđelović iz Knjaževca koja ima šest godina. Ona je uz paketić dobila i anatomski ranac za školu - kažu u knjaževačkom Domu kulture.