03.01.2024.

07:30

Foto: Rešetka/društvene mreže

Srbija

(VIDEO) Traži se urbana Pepeljuga iz Leskovca! Cipele je čekaju, samo nek se javi!

Video, koji je na Instagramu objavila devojka koja se, kako piše, izvinjava nepoznatom paru što ih je snimila, dokaz je da ima džentlmena u Srbiji. 

Zabeleženi su trenuci kada devojka u svetlucavoj svečanoj haljini izuva svoje cipelice i obuva njegove!

A on je nastavio da hoda u čarapama, držeći u rukama njene visoke potpetice, prenosi portal rešetka.rs.

- Neka mi ne zameri par koji sam uslikala noćas. Bila sam zadivljena viteškim prizorom. Njena nažuljana stopala hodala su u njegovim cipelama, a on je nastavio bos. Naklon do poda, momče- napisala je Leskovčanaka Ivana Trajković ispod svog video zapisa.

Mnogi su primetili i da devojka u ruci nosi ružu, pa su se ređali komplimenti na račun nepoznatog momka..."Ma, bravo", "Respekt, kralju" itd. 

Onda je autorka snimka, putem društenih mreža, pozvala anonimu urbanu Pepeljugu da se javi jer će joj jedan gradski butik obuće pokloniti cipele!

- Traži se urbana Pepeljuga sa snimka, koji sam zabeležila u novogodišnjoj noći, a širi se poput virusa! Italiana boutique joj poklanja udobne cipele, a kavaljer neka posluži kao inspiracija svim muškarcima. Ovaj viteški potez zasenio je sve vesti iz savremene kulture, koja nam promoviše grubijane, nazivajući ih muškarcima. Da kavaljerstvo nije utihnulo, govori nam ovaj hrabri vitez, nežnog srca. Da, to je muškarac sa pokrićem, zaštitnik i podrška, ljubazan i pažljiv.

Ima stila i manire, pridržava joj kaput, otvara vrata, ne prekida dok priča, ne pušta je da se sama vraća kući, i kad je hladno, ogrne je svojom jaknom ili ako je nažuljaju cipele, da joj svoje. Ajmo da pronađemo ovu devojku, delite ovaj video, širimo ljubav - pozvala je sve. 

Pogledajte snimak koji oduševio Srbiju: