10.01.2024.

21:20

Foto: Privatna arhiva

Srbija

(VIDEO) Javila se mlada sa "urnebesne svadbe"! Ako vam se učinilo da ste je negde videli, ne grešite! Evo o kome je reč!

Na samom videu koji smo preuzeli sa društvenih mreža, ne vidi se do kraja šta je bilo sa bidermajerom, ali je sasvim moguće da se takve situacije dešavaju jednom u milion! (pogledajte video).

A šta se zbilo, otkrila nam je sama mlada, Bojana Golubović, koja je za objavu na našem portalu čula od prijatelja. 

- Mislila sam da ne reagujem, jer su taj naš snimak sa svadbe koja je bila pre dva meseca, svi objavljivali - počinje Bojana. 

Kaže, da je nekim slučajem pokušala to namerno da uradi, ne bi joj pošlo za rukom!

- Videli ste sve, a i čuje se kako pevač kaže da za 20 godina koliko radi, nije video slično! Onda mi je predložio da umesto bidermajera bacim devojkama kutiju cigareta, pa koja uhvati! I tako smo se našalili dok nisu dohvatili taj bidermajer - priča smejući se Bojana. 

Zahvljajuje se na komplimentima za pevanje, ali skromno dodaje da je pre nekoliko godina bila finalista muzičkog takmičenje Pinkove zvezde(?!). 

Informer

- E, tada sam bila Bojana Golubović i brineta! Sa mnom su u ekipi bili Sloba Radanović, Pavle Dejanić, koji nam je i pevao na svadbi, a pobedio je Ivan Kurtić iz Niša - podseća Bojana i kaže da su joj to lepe uspomene.

- Tada sam imala 20 godina, lepo smo se družili, ali odlučila sam da u muzičke vode idem mirnijim putem. Najviše sam pevala u Bijeljini, tu sam upoznala supruga, tu smo se venčali, i odatle i taj snimak- priča.  

Sada žive u Manhajmu u Nemačkoj. Imaju sina Vasilija kome je posvetila i pesmu, a i dalje peva.