12.01.2024.

20:20

Foto: Informer

Srbija

Ljudi, ovo još niste videli! Ko pije u ovoj kafani ni policija a ni žena mu ne mogu ništa!

Tako je onomad Jagodinac Siniša Vučić dobio potvrdu za ženu i policiju "da je pio rakiju dunju iz zdravstvenih razloga"!

Bilo je to u "Čarapanskoj meani" pre tri godine, kad su kafane ponovo počele da žive posle pandemije.

Potvrdu je uredno sa pečatom svojeručno potpisao konobar "dr" Nebojša Mitić, koji se i danas s osmehom seća događaja i tvrdi da se "dunja" iz zdravstvenih razloga pije zbog cirkulacije, boljeg ponašanja i lepšeg osećaja.

Informer

Potvrda kao suvenir visi na zidu kafane

 - To je krenulo odmah posle onog vremena s koronavirusom. Bila je gužva ovde, i svi drugari gospodina iz Jagodine pili su neko alkoholno piće. On je pitao da li sme da popije jednu "dunjicu", na šta sam mu rekao da sme, naravno. Tada je tražio potvrdu koju smo mu mi uredno, sa pečatom, izdali - smeje se ovaj kafanski doktor.

Informer

Nebojša Mitić, doktor iz "Čarapanske meane"

Siniša iz Jagodine je i kasnije bio gost "Čarapanske meane". Nikada ga, kažu, nisu pitali da li je potvrda odigrala svoju ulogu, ali s obzirom na to da su se ponovo viđali, u šali dodaju da je sigurno sve prošlo kako treba

Otkad im je potvrdu ustupio, čuvaju je uramljenu kao suvenir na zidu, a vlasnik Hadži Goran Zajić kaže da gosti svako malo potežu pitanje o njoj. 

Nedavno je ponovo počela da "kruži" društvenim mrežama pa će verovatno opet biti posla za "dr" Mitića.